Naslovnica
Prosvjeta i ove godine organizirala paljenje Badnjaka

Uskoro fotografije....

 
4. rođendan pododbora proslavljen veličanstveno
ImageU subotu 28.11.2009. godine u prepunoj sportskoj dvorani u Ogulinu, svečano smo proslavili četvrti rođendan našeg pododbora SKD Prosvjete u Ogulinu.
Opširnije...
 
Prosvjetina likovna kolonija “PONIKVE 2009“

Image U subotu 10.10. SKD Prostvjeta Pododbor Ogulin je u Ponikvama održala četvrtu po redu likovnu koloniju „Ponikve 2009“.  S ovom kolonijom stvorio se fundus slika sa 60-tak umjetničkih djela. Naše likovne kolonije imaju cilj stvoriti kulturnu baštinu tih mjesta, s njihovim motivima.

 

Opširnije...
 
Prosvjeta "Ogulin" u gostima kod folklorne skupine „Moravice“

ImageFolklorna skupina „Moravice“ je, u subotu 05.09., organizirala 3.međunarodnu smotru folklora u Moravicama.

Opširnije...
 
Natječaj za stipendije Srpskog privrednog društva Privrednik

ImageSrpsko privredno društvo Privrednik u ovoj školskoj godini raspisuje natječaj za stipendiranje učenika i studenata. Tekst natječaja je:

 

 

 

 

 

 

Opširnije...
 
Proslava četristo godina doseljenja dubravaca

U subotu 11.7.2009. u Donjim Dubravama održana je proslava 400 godina od doseljenja dubravaca na prostore Donjih i Gornjih Dubrava. Proslava je započela izložbom starih alata i rukotvorina, a završila je trosatnim kulturno umjetničkim programom pod šatorom na nogometnom igralištu. U programu su uz domaćine iz SKD Prosvjeta, pododbor Donje Dubrave nastupili Ansambl narodnih igara SKD Prosvjeta iz Vukovara, Pododbor SKD Prosvjeta iz Vojnića i KUD ˝Izvor˝ iz Generalskog Stola.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 64 - 84 od 170
RocketTheme Joomla Templates