Naslovnica
Proslava sv. Jovana u Ogulinu
Image Danas je u Ogulinu u crkvi sv. Georgija svečano proslavljen praznik sv. Jovana, jedan od najvećih praznika Srpske pravoslavne crkve.
Opširnije...
 
Paljenje Badnjaka u Ogulinu 2011.

U organiziaciji Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" pododbora Ogulin i ove godine u Ogulinu je tradicionalno organizirana sječa i paljenje Badnjaka ispred crkve Svetog Georgija. Nekoliko stotina pravoslavnih vjernika pridružilo se svečanoj liturgiji koju je služio je ogulinski paroh, jerej Milan Simić.

Opširnije...
 
Proslavljeno pet godina pododbora SKD Prosvjeta Ogulin

Image Srpsko kulturno društvo Prosvjeta, Pododbor Ogulin, u subotu 4. decembra 2010. godine u prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani veličanstveno je obilježilo 5. godišnjicu rada i postojanja.

Opširnije...
 
Proslava 5 godišnjice rada pododbora Ogulin
Image
 
Folklorna sekcija u Beogradu

vecerdubravaca2010.jpgProteklog vikenda članovi Srpskog kulturnog društva Prosvjeta, pododbora Ogulin, gostovali su na okupljanju dubravaca u Beogradu.

Opširnije...
 
Srpsko privredno društvo "Privrednik" raspisalo nove natječaje za stipendije

ImageSrpsko privredno društvo "Privrednik" raspisalo je nove natječaje za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2010/11. iz fondova "Vladimir Matijević" i "Ivana Vujnović".

Sve informacije o natječajima i uvjetima za dodjelu ovih stipentija možete pronaći na službanim stranicama SPD-a "Privrednik" www.privrenik.net

 

 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 43 - 63 od 170
RocketTheme Joomla Templates