Naslovnica
KULTURNO STVARALAŠTVO MANJINA
ImageNa desetoj po redu Manifestaciji kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina u Hrvatskoj koja je u nedjelju (04.11.2007.) održana u Koncertnoj dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu predstavio se i Ansambl SKD "Prosvjeta" iz Vukovara.
Opširnije...
 
Nove spoznaje o Vladanu Desnici
ImageSKD "Prosvjeta" i Središnja biblioteka Srba u Hrvatskoj, 07.11.2007. priređuju predavanje "Nove spoznaje o Vladanu Desnici", povodom 40 godina piščeve smrti.
Opširnije...
 
PROSVJEDI U REPUBLICI SRPSKOJ
ImageOdluke Miroslava Lajčaka, visokog predstavnika međunarodne zajednice za BiH, koje ukidaju ustavne pozicije RS u okviru dejtonske BiH, pod izgovorom funkcionalnijeg delovanja državnih institucija, u ponedeljak su digle na noge građane ovog entiteta.
Opširnije...
 
VEĆINA ZASTUPNIKA MANJINA PONOVO U UTRCI ZA SABOR
ImageVećina zastupnika nacionalnih manjina iz prošlog saziva hrvatskog Sabora ponovo će okušati sreću na parlamentarnim izborima 25. studenog ove godine.
Opširnije...
 
"Odljev mozgova" iz Hrvatske
ImageStopom migracije od 29.4 % Hrvatska zauzima prvo mjesto  u odlasku visokoobrazovanih ljudi. Trećina građana  sa diplomom,iz Hrvatske, živi u Europi. Taj podatak je rezultat istraživanja Svjetske banke.
Opširnije...
 
ODLAGALIŠTE "SODOL"

ImageGrad Ogulin je u fazi prikupljanja dokumentacije za sanaciju odlagališta, točnije čeka se lokacijska dozvola i popratna dokumentacija. Do tada odlagalište dalje oničešćuje zrak i vodu, a tako već 30-tak godina, pa koga briga za još nekoliko mjeseci.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 148 - 168 od 170
RocketTheme Joomla Templates