Naslovnica
SKD Prosvjeta pododbor Ogulin učestvovala na Humanitarnom koncertu
fotografija_2.jpg U nedjelju, 22. novembra u velikoj Sportskoj dvorani pokraj Prve osnovne škole Ogulin održan je „Humanitarni koncert za Marina (27) i Marka (24)“, dvojicu ogulinskih mladića i njihove porodice.

Organizator koncerta je Udruga Oda prijateljstvu, a suorganizatori su Pučko otvoreno učilište Ogulin i HDS ZAMP.

U programu koncerta sudjelovali su pored ogulinskog pododbora SKD Prosvjete i članovi Vokalnog ansambla KUD-a „Klek“, članovi KUD-a „Sv. Ana – Vučjak“  iz Karlovca, članovi KUD-a „Tounjičica“ iz Tounja, folkloraši iz KUD-a „Izvor“ iz Generalskog stola te Tamburaši Partyano, koji su svojim izvedbama uveličali koncertni program.

Udruga Oda prijateljstvu zahvalila se svim izvođačima koji su svojim sudjelovanjem pomogli u održavanju humanitarnog koncerta, kao i svim posjetiteljima koji su kupnjom ulaznica i dobrovoljnim prilozima pokazali veliko srce i pružili svoju ruku prijateljstva svojim mladim sugrađanima.

 

Ovo je drugi nastup SKD Prosvjeta pododbora Ogulin na humanitarnom koncertu ove godine jer je, podsjetimo, početkom ove godine pododbor bio organizator humanitarnog koncerta početkom godine. Članovi  Društva su još jednom pokazali kako će uvjek pružiti pomoć onima kojima je preko potrebna.

 

fotografija_1_800x598.jpgfotografija_3_800x598.jpgfotografija_4_800x598.jpgfotografija_5_800x598.jpg

 
« Prethodna   Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates