Naslovnica
Sanja Klipa nova predsjednica Prosvjete u Ogulinu

Image U nedjelju, 22.aprila, Srpsko kulturno društvo "Prosvjeta" pododbor Ogulin održalo je redovnu Izbornu skupštinu. Dosadašnjo predsjednik podobora Neven Vujnović iznio je Izvještaj o radu za 2011.g. u kojem je naglasio uspješan rad folklorne sekcije. Nakon jednoglasnog usvajanja svih izvještaja, članovi SKD Prosvjeta podobor Ogulin jednoglasno su za svoju predsjednicu izabrali Sanju Klipa.

 
Sanja Klipa umjetnički je voditelj folklorne sekcije, a sada i predsjednica Podobora. Povjerenje koje je Sanja Klipa dobila od svih članova rezultat je njenog rada i ljubavi prema Društvu. Zamjenici su joj Bogdanka Jerković i Neven Vujnović. Članovi Predsjedništva Podobora Prosvjete u Ogulinu, uz spomenute, su Siniša Ljubojević, Goran Devrnja, Neven Ivošević i sekretar Siniša Jaković.

Srpsko kulturno društvo Prosvjeta na području Ogulina djeluje od 2005.godine, a svojim radom njeguje i čuva tradiciju i kulturu srpskog naroda. Zajedništvo u ogulinskoj Prosvjeti omogućilo je brz razvoj i afirmiranje, ne samo na području Ogulina, nego i drugim krajevima Hrvatske. Bivši predsjednici Podobora Neven Vujnović i Siniša Ljubojević kao članovi Predsjedništva svojim će iskustvima i kontaktima pomoći novoj predsjednici razvijati i unaprijediti Prosvjetu, koja je postala ozbiljan i nezaobilazan čimbenik srpske zajednice u Ogulinu.

 
« Prethodna   Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates