Naslovnica
Uspješno organiziran humanitarni turnir u odbojci
ImageSrpsko kulturno Društvo "Prosvjeta" i Udruga "Oda prijateljstvu" iz Ogulina u subotu, 19. ožujka organizirali su odbojkaški turnir humanitarnog karaktera. Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa iz Ogulina, Oštarija i Plaškog, s više od  130 igrača.  Ekipe su u prijavama za sudjelovanje uplaćivale po 300 kn, a cjelokupan prihod od uplata, 4800 kuna, bit će uručen jedanaestogodišnjakinji s dijagnosticiranim dijabetesom.

U ime organizatora svim sudionicima turnira zahvalio se zamjenik gradonačelnika Grada Ogulina i potpredsjednik SKD Prosvjeta Podobor Ogulin Siniša Ljubojević . Organizatori su se posebno zahvalili sponzorima: Sportskoj zajednici grada Ogulina, MIVIT-PEKARI d.o.o., Gavranoviću d.o.o., Gradu Ogulinu, te medijskim pokroviteljima Radio Ogulinu i portalu Ogulin-info.

Ekipe su svrstane u 4 grupe:

GRUPA A
1. Ča veliki ča mali 2
2. Stari grad
3. Oda prijateljstvu
4. Gimnazija

GRUPA B
1. DSR Ogulin
2. SKD Prosvjeta
3. TK Ogulin
4. Plaški

GRUPA C
1. 3b Mulci
2. Cesarovac
3. Ča veliki ča mali 1
4. Gradske cure

GRUPA D
1. Božidaroljupci
2. Cukrli
3. OŠ IBM
4. Mladež HDZ-a Ogulin

Nakon razigravanja, u polufinalu ekipa Cesarovca je pobijedila Teniski klub Ogulin, a Cukrli ekipu Plaškog. U finalu 2:0 u setovima ekipa Cesarovac je pobijedila je ekipu Cukrli. U borbi za treće mjesto ekipa TK Ogulin pobijedila je sa 2:0 ekipu Plaškog.

REDOSLIJED:
   1. Cesarovac
   2. Cukrli
   3. TK Ogulin

Image

Image 

Image

Image 

 

 

 
« Prethodna   Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates