Naslovnica
'JAT Airways' dolazi u Hrvatsku

ImageSrbijanska zrakoplovna tvrtka 'JAT Airways' od početka srpnja trebala bi dva puta na tjedan letjeti od Beograda do Pule i natrag, a riječ je o privremenoj dozvoli koja vrijedi do 19. rujna, doznaje se u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture

 

BEOGRAD - Agencija Beta objavila je danas da je tvrtka 'JAT Airways' dobila dozvolu hrvatskih civilnih zrakoplovnih vlasti za letove na liniji Beograd-Pula, a to je potvrdila glasnogovornica hrvatskog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Marina Halužan.
Riječ je, kako kaže glasnogovornica, o privremnoj dozvoli srbijanskom zračnom prijevozniku jer još nije sklopljen međudržavni sporazum o zračnom prometu o kojem se pregovara od 30. svibnja.
Prvi zrakoplov na liniji od Beograda do Pule trebao bi poletjeti 3. srpnja, a 'JAT Airways' planira do 31. srpnja po dva leta na tjedan, četvrtkom i nedjeljom, objavila je agencija Beta koja dodaje da prodaja karata počinje sutra.
Prvotno je bilo planirano da zračni promet do Pule počne 19. lipnja, ali je to odgođeno zbog kašnjenja u dobivanju dozvole.
Srbija i Hrvatska nemaju međudržavni sporazum o zračnom prometu, ali je obavljanje letova moguće na temelju specijalnih dozvola, javila je Beta.
(Tportal)

 
« Prethodna   Sljedeća »
RocketTheme Joomla Templates