Naslovnica arrow Ogulin SKD fotogalerije
Ogulin SKD fotogalerije
Proslava 65. godišnjice SKD Prosvjeta
Image1. lipnja u Zagrebu je održana centralna proslava 65. godišnjice od osnutka Srpskog kulturnog društva Prosvjeta. U 16 sati održana je Svečana skupština Društva. Vrhunac večeri dogodio se je od 20,00 sati velikim trosatnim koncertom Ansambla narodnih Igara i pesama ˝Kolo˝ iz Srbije.
Opširnije...
 
Proslava Vaskrsa u Ogulinu
Image Pravoslavni vjernici proslavili su najveći hrišćanski blagdan Hristovog uskrsnuća - Vaskrs. Svečanu liturgiju u hramu svetog Georgija u Ogulinu predvodio je jerej Milan Simić. Pogledajte fotogaleriju:
Opširnije...
 
Obilježena Krsna Slava Svetog Save u Ogulinu - fotogalerija

ImageSrpska pravoslavna crkva slavi dan svog utemeljivača, države i crkve - Svetog Save. Dan Svetog Save slavi naš Pododbor kao svoju Krsnu Slavu. Brojni članovi Pododbora prisustvovali su obredu lomljenja slavskog kolača u hramu Svetog Georgija u Ogulinu koju je predvodio paroh Milan Simić.

Sveti Sava se slavi i kao školska Slava, te su tom prigodom djeca, koja prate pravoslavni vjeronauk u školama Ogulina, održali recitatorski program. Crvena Opština SPC Ogulin je djeci podjelila darove, koje je financiralo Vijeće srpske nacionalne manjine za područje grada Ogulina.

Opširnije...
 
Svetosavska akademija u Karlovcu

Image Svetosavska akademija, koja je održana u Karlovcu 26.01.2009., veliki je iskorak crkvene i kulturne zajednice Srba u tom gradu.

Opširnije...
 
SKD Prosvjeta i ove godine organizirala paljenje Badnjaka
ImageMIR BOŽIJI-HRISTOS SE RODI! Ovim tradicionalnim pozdravom završena je sinoćnja liturgija u hramu sv. Georgija u Ogulinu , nakon nadahnutog bogosluženja paroha Milana Simića. Na večernje bogosluženje odazvao se velik broj pravoslavnih vjernika , tako da je crkva bila prepuna  uprkos niskoj temperaturi  i velikoj hladnoći.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 10 - 18 od 26
RocketTheme Joomla Templates